YKS'de dereceye giren öğrencilere Esendere Belediyesi'nden yarım altın

YKS'de dereceye giren öğrencilere Esendere Belediyesi'nden yarım altın

YKS sınavında il bazında derece yapan öğrencilere Esendere Belediyesi yarım altın hediye etti.

Yüksekova Bilim Özel Öğretim Kursu, öğrencilerden Aydın Doğan'ın sayısal alanında 515 puan, Tamer Arslan'ın ise eşit ağırlık alanında 471 puan alarak il birincisi olduğunu duyurdu. Dereceye giren öğrencilere Yüksekova Bilim Özel Öğretim Kursu kahvaltı verdi. Kahvaltıya Yüksekova Milli Eğitim Şube Müdürü İskender Akdoğan, Halk Eğitim Müdürü Osman Doğan, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) İl temsilcisi Mustafa Can ve Yüksekova Bilim Özel Öğretim Kurusu kuruyucusu Behçet Özdil katıldı.

Kahvaltıdan sonra Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu başarılı olan öğrencileri makamında ağırlayarak birer yarım altın hediye etti. Büyüksu, "Büyük bir başarı elde ederek ilimizde dereceye giren her iki öğrencimizi tebrik ediyorum. Bundan büyük bir mutluluk duydum. Bu konuda onlara büyük emek veren değerli hocalarımıza da tebriklerimi iletiyorum. Bunlar Yüksekova’mızın gururudur. Hepimiz bundan gurur duyduk. En az onlar kadar aileleri kadar sevindim” dedi.

whatsapp-image-2020-07-29-at-14-05-45.jpeg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum