Yıldırım'ın EYT yanıtı: Bakanlığımız çalışıyor

Yıldırım'ın EYT yanıtı: Bakanlığımız çalışıyor

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili soru üzerine "İlgili bakanlığımız çalışmalarını yapıyor" dedi. Yıldırım, 31 Mart seçimi öncesi de "Biraz sabırlı olun, takipçisiyim" demişti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Cuma namazını Eyüp Sultan Camisi’nde kıldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dün katıldığı opera gösteriminde “Her şey çok güzel olacak” sloganlarına gülümseyerek ve alkış yaparak karşılık verdiğinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, “Yoruma ihtiyaç var mı? Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz.” dedi.

“Emeklilikte yaşa takılanlar için seçimden önce ‘biraz sabır’ demiştiniz, gelişme var mı?” sorusuna ise Binali Yıldırım, “İlgili bakanlığımız çalışmalarını yapıyor” yanıtını verdi. Binali Yıldırım’a, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

‘SABIRLI OLUN, TAKİPÇİSİYİM DEMİŞTİ’

Binali Yıldırım, 31 Mart seçimi öncesi emeklilikte yaşa takılanların taleplerine yönelik bir soruya şu yanıtı vermişti: “Ben bu konuda ne dedim? ‘Biraz sabırlı olun, ben takipçisi olacağım’ dedim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Sabırlı olun demek, ne demek? Gayet açık.”

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.