Yıldırım, İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti

Yıldırım, İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti

23 Haziran öncesi seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Ylıdırım, İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti.

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Binali Yıldırım, eski Diyarbakır Milletvekili ve eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’le birlikte İsmailağa Cemaati’ni ziyaret etti. Yıldırım ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaşmadı.

İsmailağa Cemaati ise twitter adresinden ziyareti şu ifadelerle duyurdu: “Eski Başbakanlarımızdan ve Cumhur İttifâkı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sayın Binali Yıldırım Bey ve eski bakanlarımızdan Mehdi Eker Bey, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, bu akşam yatsı namazı ve teravih namazlarını İsmailağa Camii’nde edâ ettiler. Namazın ardından cemaatle musafahalaşan kıymetli misafirlerimiz, vakfımızda cemaatimizin ileri gelen hoca efendileri ve vakıf heyeti ile bir araya gelerek hasbihâl ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.