Yıldırım: Çay teklifim geçerli de İmamoğlu belki fikrini değiştirmiştir

Yıldırım: Çay teklifim geçerli de İmamoğlu belki fikrini değiştirmiştir

AK Partili Binali Yıldırım, soru üzerine seçim öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı çay teklifinin geçerli olduğu söyledi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul’un Tuzla ilçesinde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Seçimin ardından neler yapmayı planladığı sorulan Binali Yıldırım, “Hayırlı olsun. Bundan sonra herkes işine bakacak. Ömür biter iş bitmez. İstanbul kararını verdi. Artık arkadaşlarımız İstanbul için çalışacak. Başarılar diliyorum. Biz de elimizden gelen yardımı, gayreti göstereceğiz” yanıtını verdi.

Bir gazetecinin seçim öncesinde, CHP’li rakibi Ekrem İmamoğlu’na yaptığı çay teklifini hatırlatması üzerine Yıldırım, gülerek “Benim çay teklifim geçerli de Ekrem İmamoğlu artık seçimi kazandı, belki fikrini değiştirmiştir” dedi.

İmamoğlu’ndan teklif gelip gelmediği sorulan Yıldırım, “Şimdi biraz telaşesi var. Biraz işlerine baksın bakalım” diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.