'Yıldırım aday olmakla mağdur olmuş olabilir'

'Yıldırım aday olmakla mağdur olmuş olabilir'

AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım'ın, "Gerçekte mağdur olan benim. Biz gürültü, patırtı yapmadık" açıklamalarına rakibi CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

YSK’nin 6 Mayıs kararıyla mazbatası alınan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım’ın “Gerçekte mağdur benim” açıklamasına yanıt vererek, “Belki aday olmakla mağdur olmuş olabilir” dedi.

İmamoğlu, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde konuşurken CHP’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de kendisine eşlik etti. İmamoğlu, Yıldırım için, “Bir daha karşılaştığınızda sorun, acaba kendi söylediklerine kendisi inanıyor mu diye? Ben inandığını düşünmüyorum. Neyin gaspı, hangi gerekçe? Millet görüyor zaten bence şu an söylediklerine kendisi de inanmıyordur. Mağduriyet kavramı da şöyle; Belki aday olmakla mağdur olmuş olabilir” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.