Yetkin: AK Parti 'Arap Sokağı'nın güvenilmez olduğunu öğrendi

Yetkin: AK Parti 'Arap Sokağı'nın güvenilmez olduğunu öğrendi

Gazeteci Murat Yetkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in geçen hafta buluşmasının ardından dün rejim muhaliflerinin Cilvegözü'ndeki gösterilerini değerlendirdi.

Gazeteci Murat Yetkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iç ve dış politikada zorlayan konuları anlattı. Erdoğan’ın geçen hafta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesi ve SU-57’leri incelemesine rağmen Suriye’nin İdlib’i geri almasını engelleyemeyeceğini belirten Yetkin, bu ziyaretin dün Cilvegözü sınır kapısına gelen göstericiler tarafından ‘satışa geldikleri’ şeklinde algılandığını ifade etti.

Yetkin ‘AK Parti yönetiminin bir zamanlar dillerinden düşürmedikleri “Arap Sokağının” dünyanın en güvenilmez mecralarından olduğunu’ öğrendiğini anlattı ve ‘bedelini hepimiz ödeyebiliriz’ uyarısında bulundu.

İç politikada ise HDP’li belediyelere kayyım atanmasının ‘AK Parti bünyesindeki sıkıntıları artırmış’ olduğunun altını çizen Yetkin, muhalefetin kayyım konusunda ‘kimseyi sokağa dökmemesi’nin ve doğalgaza dün gece yarısı gelen zammın da ‘Erdoğan’a kötü haberlerle, Erdoğan’dan kötü haberler’in iç içe geçtiği bir dönemi işaret ettiğini anlattı.

MURAT YETKİN’İN YAZISININ TAMAMI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.