Yeniçağ: İYİ Parti'nin İstanbul adayı Özdağ

Yeniçağ: İYİ Parti'nin İstanbul adayı Özdağ

Yeniçağ gazetesi İYİ Parti'nin İstanbul adayının Ümit Özdağ olacağını yazdı. Haberde İzmir, Adana, Balıkesir ve Muğla için aday göstereceği belirtilen isimlere de yer verildi.

İYİ Parti’nin 2019 yerel seçimlerindeki belediye başkan adaylarından bazıları belli oldu. Partiye yakın Yeniçağ gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, İstanbul’da Ümit Özdağ, Adana’da İsmail Koncuk, İzmir’de Şengül Hablemitoğlu, Muğla’da Behçet Saatcı ve Balıkesir’de İsmail Ok aday gösterilecek isimler arasında yer aldı.

Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu Twitter’da bir açıklama yaparak, söz konusu isimlerle ilgili bir karar olmadığını söyledi. Dervişoğlu, “Bazı yayın organlarında İYİ Partinin İstanbul, İzmir, Muğla ve Adana’da Büyükşehir adaylarını açıkladığına dair haberler yayınlanmaktadır. Bahse konu arkadaşlarımız her göreve layıktır lakin bizim böyle bir kararımız ve açıklamamız yoktur” dedi.

SAATCI: TAMAMIYLA PROVAKASYON

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, adaylık konusundaki iddiaların ‘şu an için’ gerçeği yansıtmadığını belirtti. Saatcı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Şahsımın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili ulusal medyada yer alan son dakika haberleri, şuan için gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamıyla provokasyona ve ajitasyona yöneliktir. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından konuyla ilgili resmi açıklama yapılacaktır.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.