Yeminde Kılıçdaroğlu: Bahçeli'den alkış aldı, HDP'ye doğru gitti...

Yeminde Kılıçdaroğlu: Bahçeli'den alkış aldı, HDP'ye doğru gitti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki yemin töreni sırasında iki ilginç an yaşandı.

Siyasette haftasonunun gündemi TBMM’de düzenlenen yemin töreniydi.

CHP ve MHP genel başkanlarının tamamını izlediği törene HDP’li vekillerin metni ‘hızla okuması’, İYİ Partili Hayati Arkaz’ın MHP lideri Bahçeli’nin elini öpmesi, CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal’ın gözündeki rahatsızlık nedeniyle yaşadığı sıkıntı çok konuşuldu.

Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ilginç anlar da yaşandı.

Yurt gazetesinde yer alan habere göre, yemin metnini okuması için kürsüye davet edilen Kılıçdaroğlu’nu CHP’li milletvekillerinin yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de alkışladı.

Bahçeli Kılıçdaroğlu’nu alkışlarken…

Kılıçdaroğlu kürsüye dönüşü sırasında ise bir an şaşırarak önceki dönem partisine ait olan ancak yeni dönemde HDP’ye ayrılan sıralara doğru yöneldi. Bu sırada durumu fark eden CHP milletvekilleri genel başkanlarını alkışlayarak uyardı… Durumu fark eden Kılıçdaroğlu da partisinin sıralarına yöneldi. Kemal Kılıçdaroğlu, oturuma ara verildiğinde de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir süre ayaküstü sohbet etti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.