Yazar Ahmet Ümit'ten Alper Taş'a destek

Yazar Ahmet Ümit'ten Alper Taş'a destek

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’a yazar Ahmet Ümit'ten destek geldi.

Yazar Ahmet Ümit, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’la bir araya geldi. Alper Taş, Beyoğlu’nun değiştirilmeye çalışılan yapısı ve yaklaşan yerel seçimler hakkında Ümit’in görüşlerini sordu.

‘BEYOĞLU’NU ESKİ GÜZEL GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜRELİM’

Görüşmenin ardından Ahmet Ümit, şu ifadeleri kullandı: “Beyoğlu tarihsel yapısı gereği, çok kültürlülüğü içeren, sanatın, hayatın, siyasetin bulunduğu, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir bölge fakat ne yazık ki tek seslileşmeye doğru gidiyor. Alper Taş, kendi düşünceleri nedeniyle, renkli kişiliği nedeniyle, demokratik yapısı gereğiyle, sosyalist yapısı gereğiyle bu renkliliği Beyoğlu’na yeniden getirebilecek, yeniden kazandırabilecek bir şahsiyettir. O nedenle Beyoğlu’nda Alper Taş’ı destekleyelim, omuz verelim ve Beyoğlu’nu eski güzel günlerine geri döndürelim.”

‘BİZE BÜYÜK PROJELERLE GELMEYİN’

Öte yandan Alper Taş’ın mahalle gezileri de aralıksız sürüyor. Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Alper Taş’a bölgedeki vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Kasımpaşa’da insanların büyük mega projeler değil hayatlarını kolaylaştıracak küçük değişiklikler istediğini ifade eden bir esnaf, “Burada insanlar sokaklarda rahat bir şekilde yürüyemiyor. İnsanların burada rahatça vakit geçirebilmeleri için belediye gerekli adımları atabilsin yeter” dedi.

Kasımpaşa ziyaretinin ardından Barış Derneği yöneticileriyle bir araya gelen Alper Taş, burada yaptığı konuşmada Beyoğlu’nda toplumun tüm kesimlerine eşit yaklaşacaklarını ve Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapacaklarını ifade etti. Beyoğlu Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Alper Taş, kulüp yöneticilerinden Beyoğlu’nda amatör kulüplerin faaliyetleri konusunda bilgi aldı ve bölgedeki spor kulüplerine her türlü desteği sunacaklarının sözünü verdi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.