Yaralı çoban köpeği tedavi edildi

Yaralı çoban köpeği tedavi edildi

Koyun sürüsüne saldıran başıboş köpekler ile girdiği kavgada yaralanan kangal çoban köpeği Hakkari Belediyesi veteriner işleri müdürlüğü tarafından tedavi edildi.

HAKKARİ- Hakkari’nin Kaymaklı (Kotranis) köyünde 250 koyundan oluşan sürüyü koruyan ‘Beyaz’ isimli kangal cinsi çoban köpeği, koruduğu sürüye saldırmak isteyen başıboş köpekler ile girdiği kavgada ayağından yaralandı.

Yaralanan çoban köpeği yürüyemez duruma düşünce tedavi edilmek üzere sahipleri tarafından özel bir araç ile Hakkari Belediyesi veteriner işleri müdürlüğüne getirildi.

Yaralı çoban köpeğine ilk müdahaleyi yapan Hakkari Belediyesi veteriner hekimi Faysal Cindioğlu,  köpeğin girdiği kavgada ayak tırnağının koptuğunu bu nedenle yürüyemediğini belirtirken, gerekli olan tedaviyi sağlık kontrollerini yaparak ilaçla başlattıklarını ve belirli periyodlarda pansumanlar yapılarak tedavinin devam edeceğini ifade etti.

3ew.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.