Volkan Bayar tutuklandı

Volkan Bayar tutuklandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde 4 kişiyi öldüren Araştırma Görevlisi Volkan Bayar tutuklandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yaşanan silahlı saldırını faili Volkan Bayar ve eski eşi Saadet Aylin Bayar, adliyeye sevk edildi. Volkan Bayar tutuklanırken, Saadet Aylin Bayar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde, Araştırma Görevlisi Volkan Bayar, dün Dekan Yardımcısı Dr. Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Öğretim Üyesi Dr. Serdar Çağlak ile Araştırma Görevlisi Yasir Armağan’ı tabancayla öldürmüştü.

Olayın ardından gözaltına alınan Bayar ve ve 1 yıl önce boşandığı eşi Saadet Aylin Bayar, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardında hastaneye götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye götürüldü.

Mahkemeye çıkarılan Volkan Bayar tutuklanırken, Saadet Aylin Bayar ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Volkan Bayar, Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne götürüldü.

Ayrıca, Eskişehir Sulh Ceza Hakimliği soruşturma ile ilgili gizlilik kararı aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.