Veli Saçılık, Ankara polisini takdir etti!

Veli Saçılık, Ankara polisini takdir etti!

Ankara'da üç büyükşehir belediyesine kayyım atamalarını protesto için oturma eylemi yapmak isteyenleri gözaltına alan polisler için Veli Saçılık "Ankara polisini bugün bir kez daha taktir ettim, polise Süleyman Soylu madalya vermeli" ifadelerini kullandı.

Van, Diyarbakır ve Muş büyükşehir belediye eşbaşkanlarının yerine İçişleri Bakanlığı tarafından kayyım atanmasını Ankara Sakarya Caddesi’nde protesto etmek isteyenleri durduran ve çok sayıdaki kişiyi yerlerde sürükleyerek gözaltına alan polisin tutumunu, gözaltına alınanlar arasında bulunan sosyolog Veli Saçılık eleştirdi.

Sürüklenerek gözaltına alınan Saçılık, polisin herkese karşı aynı tutumda olduğunu belirterek Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

“Ankara polisini bugün bir kez daha taktir ettim. Engelli, yaşlı, kadın, çocuk ayrımı yapmadan herkese eşit şiddet uyguluyor. Ayca, kalp krizi falan geçirir demeden gözaltı aracının camını açıp içeriye gaz sıkan gayretkeş polise Süleyman Soylu madalya vermeli.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.