VEDAŞ'tan elektrik kesintisi uyarısı

VEDAŞ'tan elektrik kesintisi uyarısı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ), Hakkari merkez ve ilçelerinde 7 ve 8 Nisan günlerinde uygulanacak elektrik kesintisi ile ilgili duyuru yaptı.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan duyuruda 7 ve 8 Nisan günü il ve ilçelerde uygulanacak olan elektrik kesitisini duyurdu.

Duyuruda şöyle denildi: 

"AY-YAPI ENERJİ TAŞ.İNŞ.TEM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ firmasının gerilim dönüşüm işi için aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

İL MERKEZİ

07.04.2018-08.04.2018 tarihlerinde 08:00-18:00 saatleri arasında Gazi Mahallesi Av. Cumhur Keskin Caddesi, Şenler Cami Caddesi, Bulak Mahallesi Mühürdar Caddesi, Gençlik, Pagan, Cumhuriyet Caddelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

İLÇELER

TEİAŞ İşletme Bakım Müdürlüğü tarafından direkler arası köprü bağlantı çalışması nedeniyle aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

08.04.2018 tarihinde 05:00-11:00 saatleri arasında Hakkari İli ve bağlı İlçelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır."

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum