VEDAŞ'ın çifte standardı sürüyor: Van’da elektrik kesintisi

VEDAŞ'ın çifte standardı sürüyor: Van’da elektrik kesintisi

Hakkari'deki kesintilerle ilgili hiçbir duyuru yapmayan Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Van'a yönelik yeni bir kesinti duyurularını düzenli olarak sürdürüyor.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş'ın sadece Van için kesinti duyuruları yapması vatandaşlar arasında "VEDAŞ Hakkari'de ayrı, Van'da ayrı bir yönetim ve hizmet anlayışı ile faaliyet yürütüyor" yorumlarına neden oluyor. 

Van'a yönelik en ufak bir çalışma için kesinti duyurusu yapan VEDAŞ, Hakkari'de bu uygulamaya gitmiyor. Hakkari ve ilçelerinde bir süredir kesintilerle ilgili vatandaşı bilgilendirmeyen VEDAŞ'ın bunu bir emir doğrultusunda mı yoksa keyfi olarak mı yaptığı bilinmiyor. 

İHA'nın haberine göre VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, "8-9 Ocak 2018 tarihlerinde 08:30 - 17:00 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle Dokuzağaç, Akdamar, Yemişlik, Kazanç, Hasbey, İn ve Yuva mahallelerinde programlı elektrik kesintisi olacaktır. 12-13 Ocak 2018 tarihlerinde 08:30 - 17:00 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle Aşağı Balçıklı, Yukarı Balçıklı, Aşağı ve Yukarı Yorganlı ile Yavuzlar mahallelerinde programlı elektrik kesintisi olacaktır. 10-11 Ocak 2018 tarihlerinde 08:30 - 17:00 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle Sırmalı, Dokuzdam, Konalga, Sugeldi, Narlı, Dalbastı, Büyükağaç, Övecek, Atlıhan, Kaçit, Korulu, Çılga mahalleleri ve bağlı tüm mezralarında programlı elektrik kesintisi olacaktır. 14-15 Ocak 2018 tarihlerinde 08:30 - 17:00 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle Çaldıran merkeze bağlı tüm mahallelerde programlı elektrik kesintisi olacaktır" denildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.