Vanlılar: Mecbur olduğumuz için çıkıyoruz

Vanlılar: Mecbur olduğumuz için çıkıyoruz

Koronavirüs riskine karşı “Evde kal” çağrılarına çok az uyulduğu görülen Van’da, banka ve kamu binalarının önünde uzun kuyruklar oluşturan yurttaşlar, mecbur oldukları için dışarıya çıktıklarını belirtiyor.

Koronavirüs (Kovid-19) tehdidine rağmen risk durumunun yüksek olduğu kentler arasında sayılan Van’da, insanlar sokakları terk etmiyor.

Özelikle kamuya ait binalar ve banka önünde gün boyu uzun kuyrukların oluştuğu kentte, yurttaşlar hiç bir tedbir almadan yakın mesafede saatlerce bekliyor. “Evde kal” çağrılarına çok az uyulduğu görülen kentte, yurttaşlar mecbur oldukları için dışarıya çıktıklarını anlatıyor.

690x450nc-v-27-03-2020-van-banka-kuyruk7.jpg

YİNE PTT, YİNE İNSAN KUYRUĞU 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı’nca verilen çocuk parasını almak için PTT önünde saatlerce kuyrukta bekleyen yurttaşlar, sıra verilmeden tek tek içeri aldıklarını ve bunun da söz konusu sonucu doğurduğunu söyledi. 

Banka kuyruklarında sosyal mesafeye aldırış etmeden bekleyenlerden çok azının maske taktığı kentte, yurttaşların çoğu fatura yatırmak veya para çekmek için beklediklerini belirtti.

690x450nc-v-27-03-2020-van-banka-kuyruk3.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.