Van'da kayıp sanılan çocuk dolapta bulundu

Van'da kayıp sanılan çocuk dolapta bulundu

Van merkez Edremit ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki çocuk, jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri ve vatandaşlar arama yaparken evin dolabından çıktı, çocuğun ailesi sevinç gözyaşları döktü.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Süphan Mahallesinde meydana geldi.

6 yaşındaki Mevlüt Buldu, akşam saatlerinde arkadaşları ile oyun oynadıktan sonra evine gitti. Akşam olunca aile küçük Mevlüt'ü evde görmeyince mahalle ve evin etrafını aradı.

Olumlu netice alamayan aile durumu yetkililere bildirdi.

Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri bölgeye gitti. Aile ve vatandaşlardan onu hakkında bilgi alan ekiplerin bir kısmı ev ve yakın çevreyi, bir kısmı evin yanından geçen kanalda aramaya başladı.

Ekipler, arama yaparken, aile ve yakınları sabırsızlıkla gelecek güzel bir haberi bekledi. Saatler 23:35'i gösterirken evden büyük çığlıkların çıkması üzerine arama yapan bütün ekipler eve doğru koşmaya başladı.

Küçük Mevlüt, akşam eve geldiğinde odadaki dolaba girip uyuya kaldı. Uykusunu alıp dolaptan çıkan Mevlüt'ü gören kalabalık sevinçten çığlık attı.

Çocuğunu kucağına alan aba Buldu, oğlunu doyasıya öptü. Aile ve yakınları, kaybolan Mevlüt için gözyaşı dökerken, bu kez bulunduğu için sevinç gözyaşları döktüler.

Baba Buldu ve dede emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Çocuğun bulunmasıyla aramaya katılan ekipler, normale dönerken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Van'da kayıp sanılan çocuk dolapta bulundu

Van'da kayıp sanılan çocuk dolapta bulundu

Van'da kayıp sanılan çocuk dolapta bulundu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.