Van'da kaldırım işgaline karşı denetim

Van'da kaldırım işgaline karşı denetim

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, seyyar satıcılara ve kaldırım işgallerine karşı denetimler gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanında olan ana arterlerdeki kaldırım ve yolları kapatarak araç ve yaya akışını engelleyen, seyyar satıcı, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç, ana caddeleri işgal eden seyyar satıcılara müdahale ettiklerini belirtti.

Kaldırımları işgal ederek kent estetiğini bozanlara müsaade etmeyeceklerini ifade eden Sevinç, şunları kaydetti:

"20 zabıta personeli ile seyyar satıcılara karşı bir çalışma gerçekleştirdik. Kentimizin düzeni, dirliği ve selameti için yasal çerçevede faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir. Vatandaşa ait yeşil alanların korunması, şehirdeki belli noktalardaki kötü kokunun giderilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca sağlıksız gıda denetimlerimizi de başlattık. Seyyar satıcılardan alınan malzemeleri de Büyükşehir Belediyesinin deposuna kaldırdık."

Van'da kaldırım işgaline karşı denetim

Van'da kaldırım işgaline karşı denetim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.