Van'da iftar çadırı kuruldu

Van'da iftar çadırı kuruldu

Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesi’nin ortak kurduğu iftar çadırında, Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin 500 kişiye iftar verilecek.

Yüksekova Haber Portalı

Van Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile İpekyolu Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda 2 bin 500 kişilik iftar çadırı kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin aşevi aşçıları tarafından hazırlanan 3 çeşit yemek, her akşam iftar çadırına getirilerek yurttaşlara dağıtılacak. İftarın ardından ise yurttaşların daha iyi zaman geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Sosyal hizmet uzmanları tarafından tespit edilen yaşlı, bakıma muhtaç ve dar gelirli ailelere de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca sıcak yemek hizmeti verilecek. Her gün 3 çeşit yemek görevliler tarafından bin aileye iftar saatinde kapıda teslim edilecek. Sahur için ise gıda paketleri bırakılacak.

1-20190506144255.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.