Van'da bebekli kadına şiddet uygulayan eşiymiş

Van'da bebekli kadına şiddet uygulayan eşiymiş

Van'da bebekli kadına şiddet uygulanmasıyla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından çalışma başlatan polis kadının eşi A.P.'yi gözaltına aldı. A.P. eşine yavaş yürüdüğü için eşine şiddet uyguladığını söyledi.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bebekli kadına tekme atan kişinin eşi olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan A.P.’, eşinin yavaş yürüdüğü için şiddet uyguladığını söyledi.

YAVAŞ YÜRÜDÜĞÜ İÇİN ŞİDDET UYGULAMIŞ!

Van’da pusetteki bebeğiyle yürüyen kadına yönelik şiddet basında yer alınca Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. Yapılan inceleme sonucunda şiddet uygulayan şahsın kadının kocası A.P. olduğu belirlendi. A.P. Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün saat 12.00 sıralarında Arıtoprak Mahallesi’nde gözaltına alındı.

A.P.’nin eşinin yavaş yürümesi yüzünden aralarında tartışma çıktığını ve bu yüzden şiddet uyguladığını söylediği bertildi.  Olaya ilişkin Van Valiliği de bir açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasında şöyle denildi:

“Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesinde 02.01.2018 günü 10.20 sıralarında gerçekleştikten sonra görsel ve yazılı basına yansıyan darp olayıyla ilgili olarak, İl Emniyet Müdürlüğümüzün ilgili birimlerince gerekli çalışma yapılmıştır. Yapılan incelemede, eşi olduğu öğrenilen kadını darp eden A.P. isimli şahıs 03.01.2018 günü 12.00 sıralarında yapılan operasyonla Arıtoprak Mahallesinde yakalanmıştır. Şahısla yapılan görüşmede; sabah eşiyle hastaneye 2 aylık bebekleri N.P.’yi getirdiklerini, annenin rahatsızlığıyla ilgili olarak diğer binaya geçecekleri esnada annenin yavaş yürümesinden dolayı aralarında tartışma çıktığını ve bu esnada tekme ve darp olayının geliştiğini beyan etmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.”

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, yanında bebek olan kadına bir şahsın tekmeler atması üzerine re’sen soruşturma başlattı. (DHA)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.