Van: Diyabet Gazetesi artık haftalık çıkacak

Van: Diyabet Gazetesi artık haftalık çıkacak

Vanlı Gazeteci Murat Çurku tarafından daha önce Öz Haberci Gazetesinin bir eki olarak çıkarılan Diyabet Gazetesinin bundan sonra haftalık çıkacağı belirtildi.

Elite World Van Otelinde gazetecilerle bir araya gelen Öz Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku, gazete hakkında bilgiler aktardı. 12 sayfa olan gazetede sadece diyabetle ilgili değil, her türlü sağlık haberlerinin de yer aldığını ifade eden Çurku, "Ben ve ailem başta olmak üzere Van'da binlerce şeker hastası var. Ben de bu nedenle böyle bir gazete çıkarmaya karar verdim ve 5 ay önce aylık olarak gazetemizi çıkardık. Fakat bundan sonra gazetemiz düzenli bir şekilde haftalık çıkacak. Kısmet olursa ileride ilimizde bir diyabet derneği de kurmak istiyoruz. Şu anda biraz erken. Ben gazeteye verdikleri desteklerden dolayı Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu başta olmak üzere Genel Sekreter Mustafa Yalçın'a, kaymakamlarımıza, Elite World Otelinin sahibi Coşkun Elit'e, Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy'a ve her zaman beni yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Gazeteciler ise, gerek diyabet hastalarının sesi olmak adına gerekse her türlü sağlık haberlerini vatandaşlara duyurmak adına gazete çıkaran meslektaşları Murat Çurku'yu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Van'da Diyabet Gazetesi artık haftalık çıkacak

Van'da Diyabet Gazetesi artık haftalık çıkacak

Van'da Diyabet Gazetesi artık haftalık çıkacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.