Van, Bitlis, Hakkari ve Muşlu tekstilciler İran’ı ziyaret edecek

Van, Bitlis, Hakkari ve Muşlu tekstilciler İran’ı ziyaret edecek

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen iş seyahatine TRB2 Bölgesi illeri olan Bitlis, Hakkari, Muş, Van'dan 18 firma temsilcisi İran'ı ziyaret edecek.

Bölgede son yıllarda hızla gelişmekte olan tekstil sektörü temsilcilerinden oluşan bir heyet, İran'ın Urumiye ve Tebriz kentlerine ziyaret geçekleştirecek.

İran pazarını yerinde görmek, sektördeki iş adamları ile ikili görüşmeler yapmak amacıyla gerçekleştirilecek olan iş ziyareti, 23-26 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen iş seyahatine TRB2 Bölgesi illeri olan Bitlis, Hakkari, Muş, Van'dan 18 firma temsilcisi katılacak.

Ziyaret kapsamında tekstil fabrikaları ve satış noktaları ziyaret edilecek ve Tebriz Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak toplantı düzenlenecek. Türkiye Tebriz Başkonsolosluğu ziyaretinin ardından iş gezisinin son gününde Aras Serbest Bölgesi'ne yapılacak ziyaret ile program tamamlanacak.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.