Vali Akbıyık'ın Yüksekova temasları

Vali Akbıyık'ın Yüksekova temasları

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Van'ın Gürpınar Kaymakamlığı'ndan Yüksekova Kaymakamlığı'na atanan Osman Doğramacı'yı makamında ziyaret etti.

Yüksekova Haber Portalı

Yüksekova'ya öğle saatlerinde gelen Hakkari Valisi İdris Akbıyık, ilk olarak ilçeye yeni atanan Kaymakam Osman Doğramacı'yı ziyaret etti.

Vali Akbıyık, hükümet konağı önünde Kaymakam Doğramacı, Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Veli Göçmen tarafından karşılandı. Kaymakam Doğramacı'ya yeni görev yerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Akbıyık, ardından Kaymakamlık Şeref Defteri'ni imzaladı.

Ziyaretinin ardından Karayolları 117. Şube Şefliğini ziyaret eden Akbıyık, ilçedeki yapılan güvenlik ve çevre yollarını yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’dan bilgi alan Akbıyık, daha sonra Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı'na ziyarette bulundu.

Ziyarette Vali Akbıyık'a Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Doruk ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk eşlik etti.

e-004.jpg

y1-347.jpg

y2-278.jpg

y3-182.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.