Vali Akbıyık Yüksekova'yı ziyaret etti

Vali Akbıyık Yüksekova'yı ziyaret etti

Hakkari Valisi İdris Akbyık, Yüksekova Kaymakamlığınca düzenlenen iftar programına katıldı, ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Vali Akbıyık, burada yaptığı konuşmada "Kurtuluş Savaşı'nda, Sarıkamış'ta, Kore'de, Kıbrıs'ta, 15 Temmuz'da İstanbul'da, Ankara'da, dünyanın her yerinde şehitlerimiz var. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurum ve kuruluşları olarak şehit yakınlarımıza, gazilerimize bütün imkanlarımız dahilinde destek çıkacağız. Onların daha rahat bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ardından Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'ne geçen Vali Akbıyık, burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Yüksekova Çocuk Koroları Festivali"ni izledi. Hakkari'de festivaller, sempozyumlar, Çukurca'da doğa sporları ve foto safari yapıldığını anımsatan Akbıyık, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

idris-akbiyik-vali4.jpg

Programa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Kahye, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı,  kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, dernek temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Akbıyık ve beraberindekiler buradaki programın ardından ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akbıyık daha sonra ilçeden ayrıldı. 

idris-akbiyik-vali2.jpg

idris-akbiyik-vali3.jpg

idris-akbiyik-vali5.jpg

20190531_2_36700709_44940885_web.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.