Vali Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Kendüzler'i ziyaret etti

Vali Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Kendüzler'i ziyaret etti

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler'i ziyaret etti.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, sabah saatlerinde Yüksekova'ya gelerek ilçe Kaymakamlığına yeni atanan Ramazan Kendüzler'i ziyaret etti. 

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Kendüzler ve kurum amirleri tarafından Yüksekova Hükümet Konağı bahçesinde karşılanan Vali Akbıyık, Kendüzler'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Vali Akbıyık'a, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ahmet Ayvaz eşlik etti.

Kaymakam Kendüzler ile bir süre makamında sohbet eden Vali Akbıyık daha sonra Esendere Beldesine hareket etti.

Esendere Gümrük Müdürü Olgun Toprakçı, Esendere Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Deniz Karatay ve Esendere Gümrük Sınır Kapısı yetkilileri tarafından karşılanan Vali Akbıyık, sınır kapısında incelemelerde bulundu.

İran'a giriş-çıkışların yapıldığı sınır kapısı ve çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Akbıyık, buradaki incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

2-884.jpg

ekran-resmi-2018-11-28-15.44.19.png

ekran-resmi-2018-11-28-15.44.26.png

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.