Ukrayna'daki kadın cinayetinin zanlısı tutuklandı

Ukrayna'daki kadın cinayetinin zanlısı tutuklandı

Ukrayna'da 2 kadın üniversite öğrencisinin cinayet zanlısı Hüsnü Can Ç. tutuklandı.

Ukrayna’da 2 Türk üniversite öğrencisinin öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan Hüsnü Can Ç. tutuklandı.

Ukrayna’nın Harkov kentinde üniversite öğrencileri Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbey’i kaldıkları evde öldürdüğü gerekçesiyle aranan ve Pendik’te mezarlıkta yakalanan Hüsnü Can Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne götürüldü.

Savcılık sorgusunun ardından zanlı, “tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlik, Hüsnü Can Ç.’nin tutuklanmasına karar verdi.

Polis ifadesinde susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Hüsnü Can Ç.’nin, dosyaya bakan Cumhuriyet savcısına konuştuğu öğrenildi. Şüpheli’nin ifadesinde, barışma teklifini reddettiği için yılbaşında Ukrayna’ya gidip Buket Yıldız’ı ve ev arkadaşı Zeynep Hüsünbeyi öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Hüsnü Can Ç.’nin, evde bulunan 4 bilgisayarı da hırsızlık süsü vermek amacıyla alıp, Türkiye’ye getirerek sattığını belirterek suçlamayı kabul ettiği ifade edildi. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.