Uğur Dündar: 2002'deki programdan önce Erdoğan ve Baykal'la görüştüm

Uğur Dündar: 2002'deki programdan önce Erdoğan ve Baykal'la görüştüm

İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı program öncesi İBB adayı Ekrem İmamoğlu'yla 'gizli görüşme' yaptığı iddiasında gazeteci Uğur Dündar da açıklamalarda bulundu.

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları Erkem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın katıldığı program öncesi yaptığı iddia edilen ‘gizli görüşme’lere Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar’dan yanıt geldi. İmamoğlu-Yıldırım görüşmesinde kendisine gelen moderatörlük teklifini reddeden Dündar, Küçükkaya’nın İmamoğlu ile buluştuğu iddiasına gelen tepkiler için, “Adayların televizyondaki buluşmalarından önceki süreçte mesleğimizdeki bazı profesyonellerin, hatta kimi yöneticilerin bile, işin temel kurallarını bilmeden o makamlara geldiklerini fark ettim” ifadesini kullandı.

“İsmail Küçükkaya neden linç ediliyor?” başlığıyla yayımlanan yazısında 2002 seçimleri öncesi AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’la yaptığı açık oturumu hatırlatan Dündar, kendisinin de taraflarla görüşme yaptığını söyledi. Küçükkaya’nın yayını tarafsızlıkla yönettiğini belirten Dündar, “Televizyon seyircisi, izlediği bir canlı yayın hakkında kişisel kanaat notunu vermek için akıl hocasına ihtiyaç duymaz. Seyreder, bitiminde notunu belirler; beğenir ya da beğenmez!.. Bu gerçek, tüm program türleri için geçerlidir. Kanaatler daha sonra gazete sayfalarında veya sosyal medyada yapılan yorumlarla kolay kolay değişmez” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.