Uğur AVM Yüksekova’da ikinci şubesini açtı

Uğur AVM Yüksekova’da ikinci şubesini açtı

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde hizmet veren Uğur Alışverişim Merkezi ikinci şubesini açtı.

İlçenin Yeni Mahalle Dağlıca yolu üzerinde hizmete giren iş yerinin açılışına Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yerine kayyum atanan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, İş Adamı H. Habip Öner, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Pınar açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İş yerinlerinde 12 personelin istihdam edeceklerini ifade eden iş yeri sahibi Sabır Günçakan, "Öncellikle burada bulunan ve bulunmayanı bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yüksekova’mız büyüyor nüfus artış var, gelişiyoruz. Daha güzel istihdam alanları oluşturmak istiyoruz. Yüksekovalılara en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Açılışa katılan herkese teşekkür eder saygılar sunarız" dedi.

a1-206.jpg

a2-173.jpg

a3-124.jpg

a4-097.jpg

a5-057.jpg

a7-028.jpg

a8-016.jpg

a9-010.jpg

a11-003.jpg

a12-004.jpg

a14-001.jpg

a15-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum