Uçak Ailesinden teşekkür mesajı

Uçak Ailesinden teşekkür mesajı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Uçak Ailesinin ileri gelenlerinden Nasreddin Uçak için bir teşekkür mesajı yayımlandı.

Yüksekova Haber Portalı

Uçak Ailesi adına H. Selahattin Uçak ve Servet Uçak tarafından paylaşılan mesajda, "Nasreddin Uçak’ın vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan, Yüksekova, Hakkari, Şemdinli, Çukurca, Şırnak, Beytüşşebap, Van, Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Trabzon, İzmir, Mardin, Batman, Bitlis başta olmak üzere birçok il ve ilçeden cenazemize iştirak ederek acımızı paylaşan, yurtiçinden ve yurtdışından telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini ileten, taziye evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dost, akraba ve arkadaşlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsımız ve ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız." denildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum