Twitter’ın yeni web tasarımında TT listesi geri plana itilmiş

Twitter’ın yeni web tasarımında TT listesi geri plana itilmiş

Twitter, web kullanıcıları için yeni bir tasarımı test etmeye başladı. Yeni tasarımda TT listesi 5 başlıkla sınırlanmış ve geri plana itilmiş.

Twitter’ın güncellenmiş web versiyonu, az sayıda Twitter kullanıcısına açıldı.

Yeni tasarıma erişim sağlayan kullanıcılar, güncel versiyon üzerinden Twitter’ın 'Yer işaretleri' özelliğine erişebiliyor.Yenilenen tasarımın test sürümüne dahil edilen kullanıcılar, gece modu ve veri tasarrufu gibi özellikleri de test edebilir.

Gece modu özelliği bir yıl önce kullanıcılara açılmıştı. Ancak bu eski özelliklerin yeni dokunuşlara sahip olduğunu görmek mümkün. Gece Modu özelliği bir açma kapama tuşuna kavuşurken, Veri Tasarrufu da ayarlar menüsünde önünüze çıkan bir seçenek olmaktan çıkarak açma kapama tuşuyla işleri kolaylaştırıyor.

118058.jpg

TT LİSTESİNDE BAŞLIK SAYISI AZALMIŞ, YERİ DEĞİŞMİŞ

Yeni tasarımda en dikkat çekici özelliklerden biri de Gündemdekiler (Trending Topics) kısmında yapılmış. TT listesi olarak bilinen bu kısım, "Kimi Takip Etmeli" kısmının altına taşınmış ve eski tasarımda olduğu gibi bir seferde 10 değil 5 başlık gösteriyor.

“Yeni Tweet Oluştur” ekranı da tasarım değişikliğine gidilen alanlar arasında yer alırken Tweetlerin yazıldığı alanda artık "Konum" seçeneği yer almıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.