Twitter, Google, Apple... Virüs teknolojiyi vuruyor

Twitter, Google, Apple... Virüs teknolojiyi vuruyor

Apple'ın Çin'deki bazı çalışanlarına evden çalışma talimatı vermesi sonra Google, Coinbase, ve Twitter da bazı ofis çalışanlarına mail gönderdi. Çalışanlardan evden çalışması istendi.

Google, Coinbase, ve Twitter korona virüsü nedeniyle çalışanlarına evden çalışmalarını söylüyor. Üç binden fazla kişinin ölümüne neden olan korona virüsü için şirketler pek çok önlem alıyor.

Business Insider’ın haberine göre, Google, Coinbase, ve Twitter belirli ofislerdeki çalışanlarına “evden çalışın” talimatı gönderdi. Google Dublin’deki ofisinde çalışanlarından salı günü işe gelmemelerini isterken, Twitter 5 bin çalışana evden çalışmalarını söyledi.

Kripto para şirketi Coinbase ise virüs taşıdığından endişe eden çalışanlarının ofise gelmek zorunda olmadıklarını ve evde kalabileceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Apple Çin’in bazı bölgelerinde evde kalan çalışanlarına destek paketleri göndermiş ve evden çalışmalarını istemişti.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.