TÜSİAD'dan İstanbul açıklaması: Üzerimize düşeni yapacağız

TÜSİAD'dan İstanbul açıklaması: Üzerimize düşeni yapacağız

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'nu kutladı.

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı yüzde 9,3’lük bir oy farkıyla kazanan Ekrem İmamoğlu’na, TÜSİAD’dan destek açıklaması geldi. Yazılı açıklamayla, Ekrem İmamoğlu’nu kutlayan TÜSİAD yönetimi, geniş kesimlerin katkı verdiği bir yönetim süreci temennisinde bulundu.

“Tarihsel ve kültürel mirasının yanı sıra ekonomik ve sosyal birikimi ile Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’un başarısı Türkiye’nin başarısıdır. Türkiye ekonomisinin üçte birini temsil eden İstanbul’un yönetimi ve kalkınma öncelikleri için devlet, özel sektör, sivil toplum, akademi ve tüm diğer paydaşların uyum ve işbirliği içinde çalışmasını temenni ediyoruz. Bu işbirliği ve uyumun ülkemizin kalkınması için çok önemli olduğunu düşünüyoruz” ifadelerinin yer aldığı açıklamaya şöyle devam edildi:

“Seçim döneminde sık sık gündeme geldiği üzere, saydam, yenilikçi ve demokratik bir belediye yönetiminin ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine çok değerli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yeni dönemde iş dünyası da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.