TÜSİAD: Güne akademisyen gözaltı haberiyle başlamak üzücü

TÜSİAD: Güne akademisyen gözaltı haberiyle başlamak üzücü

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik gözaltılara Twitter’dan tepki gösterdi. Bilecik "Bilim insanlarımızın ülkemize dönüşünü konuştuğumuz bir dönemde, güne çok sayıda akademisyenin gözaltı haberiyle başlamak çok üzücü" mesajını paylaştı.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, Anadolu Kültür’e yönelik operasyonlara tepki gösterdi.

Bilecik, “Bilim insanlarımızın ülkemize dönüşünü konuştuğumuz bir dönemde, güne çok sayıda akademisyenin gözaltı haberiyle başlamak çok üzücü” açıklaması yaptı.

Birecik Twitter’dan yayınladığı mesajında “Bilim insanlarımızın ülkemize dönüşünü konuştuğumuz bir dönemde, güne çok sayıda akademisyenin gözaltı haberiyle başlamak çok üzücü! Üzerinde yaşadığımız toprakların bereketini, bilime çağlar boyunca sığınak olmuş kültürümüze borçluyuz. Bunu inkar edersek asla ilerleyemeyiz” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.