Türker Hakkarili Sporcuları Ağırladı

Türker Hakkarili Sporcuları Ağırladı

Antalya Valisi Muammer Türker, Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı’nı ağırladı.

Hakkari’nin eski valisi olan Antalya Valisi Muammer Türker, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı sporcularını makamında kabul etti. Vali Türker, daha sonrada sporculara Antalya’da 10 günlük kamp yapmaları konusunda destek sağladı.

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı antrenörleri Tahir Temel ve Cemile Timur, zor şartlara rağmen kendi çabasıyla ligde mücadele verdiklerini söylediler. Temel ve Timur, “Takımımız devre arası imkânlarımızın olmaması nedeniyle bir arada antrenman yapabilmemiz için Hakkari’nin ileri geleni Fazıl Çetin Bey’in aracığıyla Hakkari’nin eski valisi ve şimdi Antalya Valisi olan Sayın Muammer Türker ile irtibat kuruldu. Kurulan iletişim üzerine Antalya’da 10 günlük kamp yapmamız sağlandı. Burada en iyi şekilde ağırlandık.

Sayın Valimize minnet ve şükranla borçluyuz, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizlere yardımcı olan Sayın Fazıl Çetin Bey’e de ayrıca teşekkür ediyoruz. 2014-2015 sezonunda futbol sahasının olmaması nedeniyle içerideki maçlarımızı bir süre önce Şemdinli ilçe stadında oynadık. Şemdinli ilçe stadının şimdilik karla kapalı olması nedeniyle içerdeki maçlarımızı Başkale ilçe stadında oynamak zorunda yaptık. Kamp sporcularımıza çok iyi geldi. Tüm spor sevenlerin takıma destek olmaları çağrısında bulunuyoruz” şeklinde konuştular.

Vali Türker, makamında ağırladığı sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Valilikte memnun ayrılan Hakkarili sporcular, kendilerine destek sağlayanlara Hakkari halkı adına teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.