Trump'tan Brunson tweet'i: Eve dönecek!

Trump'tan Brunson tweet'i: Eve dönecek!

ABD Başkanı Donald Trump, Pastör Andrew Brunson'ın serbest kalmasının ardından tweet attı. Trump, "Pastör Brunson için çok çalışıyoruz" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Ankara ile Washington arasında kriz sebebi olan Pastör Andrew Brunson’ın bugün mahkeme kararı serbest bırakılması hakkında Twitter’dan açıklama yaptı.

Trump kararın açıklanması sonrası gelen ilk tweet’inde “Pastör Brunson için çok çalışıyoruz” derken, sonrasında da “Düşüncelerim ve dualarım Pastör Brunson’la ve kısa süre içinde eve dönmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı. Trump üçüncü tweet’inde de, “Pastör Brunson biraz evvel serbest bırakıldı. Yakında eve dönecek!” dedi.

MIKE PENCE: TRUMP’A TEŞEKKÜR EDERİM, BRUNSON EVE DÖNÜYOR

Brunson’ın tutukluluğunu son vermeyi 6 Kasım’daki Kongre ara seçimleri öncesinde seçim kampanyası vaadi haline getiren ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de bir tweet attı. “Pastör Andrew Brunson eve dönüyor!” diyen Pence, Trump’ın liderliğine ve ‘milyonlarca Amerikalının kararlı dualarına’ teşekkür etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.