Trump: Hiçbir şey insanları öldürmeyi haklı çıkaramaz

Trump: Hiçbir şey insanları öldürmeyi haklı çıkaramaz

ABD Başkanı Trump, Texas'ın El Paso kentindeki silahlı saldırı ile ilgili peş peşe açıklama yaptı. "Haberler çok kötü, çok ölü var" diye duyurduğu saldırıyı 'korkakça' diye nitelendiren Trump "Hiçbir şey insanları öldürmeyi haklı çıkaramaz" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Teksas’ta “korkakça bir eylem” olarak nitelendirdiği saldırı için “insanları öldürmeyi haklı çıkaracak hiç bir sebep veya bahane olamaz” dedi. Trump sosyal medya hesabından saldırıyı “Haberler çok kötü, çok ölü var” diye duyurmuştu.

El Paso kentindeki saldırıyı trajik olmanın ötesinde “korkakça” olarak tanımlayan Trump, “Bugünün nefret eylemini kınamak için ülkedeki herkesin yanında olduğumu biliyorum” açıklamasını yaptı.

20 kişinin öldüğü daha fazlasının ise yaralandığı saldırı ile ilgili beyaz Amerikalı Patrick Crusius gözaltına alınmıştı.

TRUMP’TAN İLK AÇIKLAMA

ABD Başkanı Donald Trump, Teksas’ta bir AVM’de yaşanan saldırıyla ilgili, “El Paso, Teksas’ta korkunç saldırı. Haberler çok kötü, çok ölü var. Eyalet ve yerel makamlar çalışma yapıyor. Federal Hükümetin tam desteğinin olduğunu valiye söyledim” dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.