Trump: Gelecek birkaç gün gerçek bir test olacak

Trump: Gelecek birkaç gün gerçek bir test olacak

Korona virüsü tedavisi gören ABD Başkanı Trump, sağlığına ilişkin tartışma yaratan açıklamaların ardından bir kez daha görüntülü bir mesaj paylaştı.

Covid-19'a yakalanıp hastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump, sağlık durumuna ilişkin çelişkili açıklamaların tepki çekmesi sonrası Twitter hesabından bir video paylaştı. Trump, tedavi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesi'ndeki odasından çekilen videoda, "Buraya geldiğimde çok iyi hissetmiyordum, şu anda çok daha iyi hissediyorum. Beni geri döndürmek için herkes çok çalışıyor, sanıyorum yakında geri döneceğim" dedi.

'ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ GÜN GERÇEK BİR TEST OLACAK'

Kravatsız haliyle biraz yorgun görünen Trump, sağlığının iyiye gittiğini ve kendisine geçmiş olsun dileğini ileten herkese çok teşekkür ettiğini belirtti. ABD Başkanı, "Önümüzdeki birkaç gün nasıl olacak bilmiyoruz, sanıyorum gerçek bir test olacak. Bu birkaç gün neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullanan Trump, kendisine parti ayrımı olmaksızın ülke genelinde gösterilen destek karşısında müteşekkir olduğunu vurguladı.

'KORONA VİRÜSÜ YA DA HER NE DİYORSANIZ...'

Dünya genelinde milyonlarca insanın virüse yakalandığı gibi kendisinin de yakalandığını ifade eden Trump, "Ben onlar için de savaşıyorum" dedi. Trump,  salgının başından bu yana kullandığı için eleştirildiği 'Çin virüsü' ifadelerinden kaçınarak, "Bu korona virüsünü ya da her ne diyorsanız onu tamamen yeneceğiz. Burada bazı tedavileri görüyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım" diye konuştu.

'BEYAZ SARAY'DA KALAMAZDIM'

Kendisine Beyaz Saray'da da kalabilme alternatifinin sunulduğunu savunan Trump, "Beyaz Saray'ın içinde hiçbir yere gidemeden, hiç kimseyle konuşamadan, hatta Oval Ofis'e bile gidemeden orada kapalı kalmak istemedim. Bu mücadelede önde olmam gerekirdi. Orada kendimi kapatmak yerine bu sorunla yüzleşmemiz gerekir, dedim" ifadelerini kullandı.

ABD MEDYASI: HASTANEYE GİTMEMEK İÇİN DİRENDİ

Amerikan medyasında ismi açıklanmayan bir Beyaz Saray yetkilisine dayandırılan bir haberde, Trump'ın cuma günü hastaneye gitmemek konusunda ısrar ettiği ve doktorlar tarafından zor ikna edildiği iddia ediliyordu. Trump'ın, oksijen seviyesinin düşmesine rağmen doktorları tarafından son anlarda ve zor ikna edildiği, tedaviye Beyaz Saray'da devam etmek istediği öne sürülüyordu.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.