TRT spikeri Kozluklu: Bu iblislerle alakam yok!

TRT spikeri Kozluklu: Bu iblislerle alakam yok!

TRT Haber spikeri Fuat Kozluklu: Böyle bir aldatmacanın haberini sunmadım. Uzaktan yakından bu iblislerle alakam ve ilişkim yok.

TRT Haber’de yayınlanan Gece Bakışı programının sunucusu Fuat Kozluklu, ekran dolandırıcılarının hedefi oldu.

Dolandırıcılar, Kozluklu’nun haber sunduğu bir görseli montajlayarak, kendi ürünlerinin güvenilirliğine dair reklam yaptı. Durumun farkına varan Kozluklu, kişisel Instagram hesabından takipçilerini uyardı. Kozluklu paylaşımında, “Dolandırıcılar iş başında! Böyle bir aldatmacanın haberini sunmadım. Uzaktan yakından bu iblislerle alakam ve ilişkim yok. Herhangi bir yayınımdan ekran görüntüsü alıp sosyal medyadan sözde şifa satan sahtekârlara kanmayın. Mağdur olmayın. Dün akşam üzeri bir izleyicimizin Hamit Kaan Arca’nın @hkaayf haberdar ettiği bu yöntemle halkı kandıranlar için hukuki işlem başlatıldı. Facebook’ta bu sahtekarlığı yapan ahlaksız ve de vicdansız yaratıklar yorum bölümünü de kapalı tutuyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.