Trafikte bayram yoğunluğu başladı

Trafikte bayram yoğunluğu başladı

İstanbul'da mesai saati bitimine doğru bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu artmaya başladı. Ana arterlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik bazı yerlerde durma noktasına geldi.

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin oluşturduğu trafik yoğunluğuna neden oluyor. İstanbul’da mesai saati sonuna doğru ana arterlerdeki yoğunluk artarken, TEM Otoyolu’nun Kocaeli ve Bolu Dağı Tüneli kesiminde de zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

İBB verilerine göre kentteki trafik yoğunluğu yüzde 49 dolayında arttığı belirtiliyor. Kent içi trafiğinden çok ana arterlerde yoğunluk yaşanıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde araç kuyrukları var. TEM’de Ataşehir, Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla geçişlerinde yer yer yoğunluk yaşanıyor. Aynı şekilde Anadolu yakasında E-5 üzerinde de Tuzla mevkiine kadar yoğunluk var.

ANKARA İSTİKAMETİNDE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Bayramı İstanbul dışında geçirmek için yola çıkan tatilciler, otoyolun iki şeride düştüğü ve viyadüklerin bulunduğu Bekirdere rampası, Gültepe, Çınarlıdere, Kuruçeşme, Tütünçiftlik ve Kirazlıyalı mevkisinde yoğunluk oluştururken, otoyol ile D-100 kara yolunun Ankara istikametinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Otoyolun İstanbul yönü ile Osmangazi Köprüsü, Eskihisar Feribot İskelesi ve D-130 ile D-605 kara yollarında ise trafik normal akışında devam ediyor.

Karayolları ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, yol kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde de zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.