Totti ile De Rossi arasında Cengiz Ünder diyaloğu

Totti ile De Rossi arasında Cengiz Ünder diyaloğu

Daniele De Rossi'den Francesco Totti'ye: Totti'nin koltuğunu Cengiz Ünder almış.

Kariyerini noktaladıktan iki yıl sonra otobiyografi kitabı piyasaya sürülen AS Roma’nın eski kaptanı Francesco Totti ile ondan bayrağı devralan Daniele De Rossi arasında Cengiz Ünder üzerine bir diyalog yaşandı.

Kitabın yazarı spor gazetecisi Paolo Condo, “Bu kitabı hazırlarken Roma’nın soyunma odasına da gittim. Totti’nin oradaki koltuğunu kim almış, biliyor musunuz? Zavallı Cengiz Ünder! İtalyanca konuşamıyor ve bunun sorumluluğunun da farkında değil” dedi. Totti’nin de buna karşılık, “Ama onun fotoğrafını kaldırdığınızda altında benimki duruyor hâlâ” demesiyle gülüşmeler yaşandı.

Futbol dünyasından birçok ismin katıldığı etkinlikte, şimdi sarı-kırmızılı kulüpte yönetici olan Totti’ye, “Ayrılırken soyunma odasında neyini bıraktın?” sorusu da yöneltildi. Totti “Her şeyi aldım, çoraplarımı bile. Orada bir şey bırakmadım” diyerek cevapladı. Bunun üzerine De Rossi’nin, “Cengiz hazır ha, hazır ona göre” diyerek onun Totti’nin yerini alabileceğini ima etmesi dikkat çekti.

TANITIM GECESİ ROMA’DAKİ TARİHİ KOLEZYUM’DA!

Condo’nun kaleme aldığı, 25 yıllık kariyerinin tamamını Roma’da geçiren Totti’nin ‘Un Capitano’ (Bir Kaptan) adlı otobiyografi kitabı 20 ülkede piyasaya çıktı. Kolezyum’da 300 kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Totti, “Hayatımda hiç kitap okumadım. Bu ilk oldu” diye espri yaptı. Totti, kitabın gelirinin bir kısmının Katolik Kilisesi’ne bağlı Çocuk İsa (Bambin Gesu) Hastanesi’ne vereceğini duyurdu. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.