Tolgay Arslan: Yaşadıklarımın Beşiktaş taraftarıyla ilgisi yok

Tolgay Arslan: Yaşadıklarımın Beşiktaş taraftarıyla ilgisi yok

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tolgay Arslan'ın "Beşiktaş armasını hiç öpmedim, ilk defa bunu yaptım" sözleri Beşiktaşlı taraftarları tepkisine neden oldu.

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’tan transfer ettiği Tolgay Arslan, Göztepe maçının ardından gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. “Çok sevdiğim futboldan kadro dışı bırakılmak suretiyle uzaklaştırmak beni derinden yaraladı” diyen Arslan, “Son birkaç ayda yaşadıklarımın Beşiktaş taraftarı ve eski takım arkadaşlarımla kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur. Söylediğim sözler son aylarda yaşadıklarımın anlık bir yansımasından ibarettir” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin devre arasında kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, 1 Şubat’ta Göztepe karşısında yeni takımı ile sahaya çıktı. Maçın ardından gazetecilerin Fenerbahçe armasını öpmesine Beşiktaş taraftarlarını sosyal medyada tepkisi gösterdiğini söylemesi üzerine Arslan, “Zor günlerde yanımda olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ettim. Beşiktaş armasını hiç öpmedim, ilk defa bugün bunu yaptım. Çünkü bu zor dönemde taraftar böyle karşılarsa başka duygular hissediyorsun” dedi.

‘KADRO DIŞI BIRAKILMAK BENİ DERİNDEN YARALADI’

Tepkilerin artması üzerine Tolgay Arslan, bugün Instagram hesabından açıklama yaptı. Beşiktaş’ta kadro dışı kalması nedeniyle kariyerinin en zor günlerini yaşadığını belirten Arslan, “Çok sevdiğim futboldan kadro dışı bırakılmak suretiyle uzaklaştırmak beni derinden yaraladı. Profesyonelliğin gereği olarak kendimi her daim hazır tutmak için çok çaba sarf ettim. Ancak tüm iyi niyetli yaklaşımlarıma rağmen, son 2,5 aydır suni çim üzerinde antrenman yapabildim. Bana karşı yapılan tüm bu davranışlar profesyonel bir futbolcu olarak beni oldukça yıprattı” ifadelerini kullandı.

‘SÖYLEDİKLERİM SON AYLARDA YAŞADIKLARIMIN YANSIMASI’

“Gururum, herkes için olduğu gibi benim için de hayatımdaki en önemli değerlerden birisidir” diyen Arslan, şöyle devam etti:

“Son birkaç ayda yaşadıklarımın Beşiktaş taraftarı ve eski takım arkadaşlarımla kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur. Orada 4 yılımı geçirdim. Üzerimde emeği bulunanlara da saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Söylediğim sözler son aylarda yaşadıklarımın anlık bir yansımasından ibarettir. Başka hiçbir yere çekilmemesini rica ediyorum. Bu sebeple kamuoyunu meşgul ettiğim için üzgünüm. Bugün aldığım kararın doğru olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.