TFF: Deniz Naki halen Amedspor futbolcusu

TFF: Deniz Naki halen Amedspor futbolcusu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), sürekli hak mahrumiyeti verilen Amedspor futbolcusu Deniz Naki’yle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Naki’nin sözleşmesinin bir ay önce feshedildiği yönünde haberler yapıldığı belirtilen açıklamada, Naki’nin hala Amedspor futbolcusu olduğu kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Deniz Naki’nin, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile 10.07.2017 – 31.05.2018 tarihleri arasını kapsayan Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi bulunmaktadır. Bu sözleşmenin, kulüp veya futbolcu tarafından süresinden önce feshedildiği veya karşılıklı sona erdirildiğine dair bugüne kadar elimize ulaşan herhangi bir bildirim yoktur. Bu sebeple Deniz Naki, Federasyonumuzun resmi kayıtlarına göre halen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün tescilli futbolcusudur.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Deniz Naki’ye “ayrımcılık ve ideolojik propaganda” gerekçesiyle 3 yıl 6 ay men cezası vermişti. Sürenin 3 yılı aşması nedeniyle ceza, sürekli hak mahrumiyetine çevrilmişti.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.