Temel Karamollaoğlu: Üçüncü ittifak değil ittifak içinde ittifak

Temel Karamollaoğlu: Üçüncü ittifak değil ittifak içinde ittifak

SAADET lideri Karamollaoğlu, “Üçüncü ittifak olabilir” sözlerine açıklık getirdi: İttifak içinde ittifaklar olabilir. Demokrat Parti ile İYİ Parti bir ittifak içindeler. Aynısı olabilir onu söyledim.

Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, “Üçüncü ittifak olabilir. Bunu kamuoyuna ilk defa söylüyorum” sözleri gündem oldu. SAADET lideri söz konusu ifadelerine açıklık getirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Zekeriya Yapıcıoğlu ile bugün Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Genel Merkezi’nde bir araya gelmesinin ardından söz konusu konuya dair, “Üçlü ittifak konusuna gelince biz ittifak içinde ittifaklar olabilir kanaatini ben gündeme getirmiştim. Eksik kalmış veya yanlış anlaşılmıştır. Yoksa bu altılı masayla ilgili farklı bir fikir gündeme getirmedim” dedi.

Seçimle ilgili konuların seçim sath-mahaline girilmeden konuşulmasının doğru olmadığı kanaatinde olduğunu belirten Karamollaoğlu şöyle sözlerini sürdürdü:

“Bu ittifakın içinde ittifaklar olabilir. Zaten var; Demokrat Parti ile İYİ Parti bir ittifak içindeler. Aynısı burada da olabilir onu söylemek istedim. Ben seçimle ilgili bu tip konuların seçim sath-ı mailine girilmeden görüşülmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim. Bunu çok tekrar ettim. Şu anda seçim sath-ı mailine girmedik. Ama herkes seçim sath-ı mailine girmişiz gibi partilerden görüş almak istiyorlar. Bunun da doğru olduğu kanaatinde değilim. Aradan çok değil herhalde birkaç ay geçtikten sonra yavaş yavaş seçime yaklaşacağımız için bu konuları daha rahat bir şekilde konuşabiliriz. Bunu da zorlayan hemen ifade edeyim genelde iktidar partisi. AK Parti, MHP, Cumhur ittifakı ille de bu konuların görüşülmesini istiyorlar. Çünkü bir yerlerden bir şeyleri karıştırıp “acaba fitne çıkarabilir miyiz” derdindeler. Bu kadar da açık söyleyeyim.”

Bu konuda sosyal medya hesabından paylaşım da yapan SAADET lideri, “Farkındayız, bu oyuna gelmeyeceğiz!” ifadelerini kaydetti. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.