'Teknik bir hata var': Twitter çöktü mü?

'Teknik bir hata var': Twitter çöktü mü?

Twitter'a erişimde dünya genelinde problemler yaşanıyor. Sabah başlayan ve ara ara yinelenen problem halen sürüyor.

Sosyal medya platformu Twitter’da sabah saatlerinden bu yana bağlantı sorunu yaşıyor. Twitter’a erişmek isteyen kullanıcılar  sık sık “Teknik bir hata var” bildirimiyle karşılaşıyor. Bazı kullanıcılar Twitter’a erişse de tweet atma, mesaj gönderme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığını da bildiriyor.

İngiltere, Türkiye ve Japonya gibi ülkelerden gelen şikayetler artarak devam ediyor. Twitter’ın web sitesinin yanı sıra uygulamasına erişimde de sorunlar yaşanıyor.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmese de Twitter’ın tartışma platformunda yaşanan bağlantı sorunuyla ilgili sorulan soruya cevap veren Twitter personeli Andy Piper, “Kısa süreli bir kesinti oldu. Bunun için özür dileriz. Sorun şu anda düzelmiş olmalı.” ifadelerini kullansa da halen ara ara kesintiler devam ediyor, dedi.

Aynı zamanda yaşanan sorunun Japonya, Avrupa ve Amerika’daki sunuculardan kaynaklandığı gözlemlenebiliyor.

Öte yandan, Twitter’a erişmekte sorun yaşayan kullanıcıların raporları ise binleri aşmış durumda. Güncel veri olarak, saat 08:00’dan itibaren 600’den fazla bağlantı sorununa ilişkin rapor gönderilmiş durumda.

TWİTTER DESTEK HESABINDAN AÇIKLAMA

Twitter’ın resmi destek hesabı olan @Support üzerinden bağlantı sorunuyla ilgili yayınlanan mesajda, “Bugün bazı kullanıcılar tweet gönderirken sorun yaşadığını bildirdi. Bu sorun çözüldü, ilginiz için teşekkürler!” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.