Tecavüzle suçlanan Ronaldo milli takım kadrosuna alınmayacak

Tecavüzle suçlanan Ronaldo milli takım kadrosuna alınmayacak

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo hakkındaki tecavüz dosyası tekrar açıldı.

İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, tecavüzle suçlanması sebebiyle gelecek birkaç maçta Portekiz Milli Takımı kadrosuna alınmayacağı açıklandı.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Ronaldo’nun UEFA Uluslar Ligi’nde 11 Ekim’de Polonya ile oynanacak karşılaşma, 14 Ekim’de de İskoçya ile yapılacak dostluk maçında forma giymeyeceğini, kasımdaki bazı maçlarda da sahada olmayacağını söyledi. Bu kararın Ronaldo, kendisi ve Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı arasındaki üçlü görüşme sonrası alındığını belirten Santos daha fazla detay vermedi, Ronaldo’nun bu aranın ardından yeniden aralarına döneceğini umduğunu söylemekle yetindi.

Kathryn Mayorga isimli ABD’li kadın, Ronaldo’nun kendisine tecavüz ettiğini iddia etmişti. İddiaları kesin bir dille reddeden Ronaldo da “Tecavüz, benliğim ve inandığım her şeyin karşısında olduğu iğrenç bir suçtur” demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.