TCDD Genel Müdürü Mısra Öz Sel'i engelledi

TCDD Genel Müdürü Mısra Öz Sel'i engelledi

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın Çorlu'daki tren kazasında oğlunu ve eski eşini kaybeden Mısra öz Sel'i sosyal medyada engelledi. Mısra Öz Sel konuyla ilgili "Beni engellemek bu faciayı örtmüyor" dedi.

Tekirdağ Çorlu’da 8 Temmuz’da yaşanan tren kazasında dokuz yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i ve eski eşini kaybeden Mısra Öz Sel, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın tarafından Twitter’da engellendi.

Mısra Öz Twitter’da engellendiğini şöyle duyurdu: “Beni engellemek, yazdıklarımı görmemek bu faciayı örtmüyor, Gerçekler ortada! 25 kişi öldü! Oğlum öldü oğlum! Neden rahatsız oldu acaba?’

Twitter kullanıcılarından Apaydın’a, “İsa Bey o zaman hepimizi engelleyin”, “Kurum müdürü olarak halkın sorduğu soruya cevap vermekle yükümlüsünüz” tepkileri geldi.

O KOLTUKLARDA NASIL HÂLÂ OTURABİLİYORLAR?

Birgün’den Ekin Akyaz’ın haberine göre Sel, “Öncelikle şoktayım, aynı şekilde hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Bilirkişi raporuyla ihmaller göz önüne serildi. Her şey tüm ciddiyetiyle ortada duruyor. Tam 17 hafta geçti ama tek bir yetkiliden elle tutulur bir açıklama gelmediği gibi bizim sesimize de tahammül edemiyorlar” ifadelerini kullandı.

“Bizlerin hayatları altüst oldu. 25 ailenin tamamı için konuşuyorum” diyen Sel, “Biz açıkça şunu soruyoruz, nasıl o koltuklarda hâlâ oturabiliyorlar. Başka ülkelerde bu tür olaylar yaşandığı zaman bakanlar istifa ediyor. Biz de ise Pamukova, Çorlu yaşandığı halde, İsa Apaydın o koltukta oturmaya devam ediyor. Üzerine bir de bizlerin şikayetine tahammül edemeyip engelliyor. Yönetemediğinin bundan daha açık bir göstergesi olabilir mi?” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.