TBMM'de tartışma: Bu mesele şahsi olarak kapanmayacak

TBMM'de tartışma: Bu mesele şahsi olarak kapanmayacak

TBMM Genel Kurulu'nda CHP milletvekili Ali Öztunç ve AK Parti milletvekili Recep Özel arasında tartışma çıktı.

CHP’nin önergesi üzerine görüşmeler sürerken, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel arasında tartışma yaşandı. Tehdit edildiğini söyleyen Öztunç, Özel’den özür dilemesini istedi. Bunun üzerine Genel Kurul’da tartışma yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine TBMM Başkanvekili Mithat Sancar birleşime ara verdi.

CHP milletvekili Ali Öztunç, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in özür dilemesini istedi.

TBMM Başkanvekili Sancar, birleşimi açtıktan sonra CHP Ali Öztunç’a söz verdi. AK Parti’li Özel’e konuşması sırasında laf attığını belirten Öztunç, bu durumun diğer hatiplerin de kendisinin de başına geldiğini söyledi.

Bu laf atmalara bir fikirle karşılık verilmesi gerektiğini, tehdit edilemeyeceğini belirten Öztunç, “Özel, herkesin duyacağı şekilde ‘Seni buraya gömerim’ diye beni tehdit etti. Bu mesele TBMM’de kapanmıştır ama şahsi olarak kapanmayacaktır. Ben Maraşlıyım, Elbistanlıyım” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.