Tahir Saklı, Şemdinli Belediyesi'ni devraldı

Tahir Saklı, Şemdinli Belediyesi'ni devraldı

Seçimlerde Şemdinli Belediyesi'ni kazanan AK Partili Tahir Saklı, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geçerek, yeni görevine başladı.

Ecevit Bay'ın haberi

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Şemdinli Belediyesi'ni kazanan AK Parti adayı Tahir Saklı, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Belediye meclis üyeleriyle beraber mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geçen Saklı, yeni görevine başlamış oldu. Saklı makamında, partililerin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Burada Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan Saklı, "31 Mart seçimleri öncesinde iki ay boyunca mahalle mahalle, ev ev gezdik, insanlarımızdan destek talep ettik. İnsanlarımızdan talep ettiklerimizi aldık, şimdi de insanların bizden talepleri var. Biz de bugünden itibaren bu talepleri yerine getireceğiz. Bizim sloganımız belediye işi gönül işi idi. Gönül deyince ayrım gayrım yapmadan bütün insanlara herkese eşit davranma anlamına geliyor. Şemdinli Türkiye’de farklı bir ilçe herkes birbirini tanıyor. Kimin oy verip vermediği önemli değil. Biz herkese eşit bir şekilde devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde hizmet sunacağız" dedi.

t1-075.jpg

t2-060.jpg

t3-045.jpg

t4-028.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum