Sur'da evi yıkılan boyacının tazminatını hırsızlar çaldı

Sur'da evi yıkılan boyacının tazminatını hırsızlar çaldı

Yıkılan evindeki 164 güvercinini kurtarmaya çalışmasıyla gündeme gelen Vahit Çetin’e ödenen tazminat çalındı. Çetin 'peşin olduk' dedi.

Diyarbakır’da boyacılık yapan 66 yaşındaki ayakkabı boyacısı Vahit Çetin’in evi, Sur’da devam eden operasyonlar sırasında yıkıldı.

Tazminatını alan Çetin’in tazminatı çalındı.

Sur’un Hasırlı Mahallesi’ndeki evi yıkılan Vahit Çetin, operasyonlar devam ederken her gün polis barikatlarının önüne gelip, evinin damındaki 164 güvercinini kurtarmak için yürüttüğü mücadele ile gündeme gelmişti.

T24’ten Veysi Polat’ın haberine göre, bir yıldır tarihi ilçenin bir diğer mahallesi olan Alipaşa’da yaşamaya başlayan Diyarbakır’ın 50 yıllık ayakkabı boyacısı olan Vahit Çetin’in evine önceki gece hırsızlar girdi.

Sur Polis Karakolu’na bağlı ekiplerinin evde yaptığı incelemede hırsızların eve balkondan girdiği ve kapıdan çıktığı tespit edildi.

Sur’da yıkılan evindeki eşyaların bedeli olarak Valilik tarafından verilen 11 bin TL’nin çalındığını anlatan Vahit Çetin, “O paraya dokunmamıştık. Çocuklarımın geleceğiydi. Valiliğe gidip durumu anlattım. Sur Kaymakamlığı’na yönlendirildim. Orada da ‘yapacak bir şey yok’ dediler. Perişan ettiler bizi” diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.