Şube başkanı aile fotoğrafına böyle girdi!

Şube başkanı aile fotoğrafına böyle girdi!

MÜSİAD Denizli Şubesi'nin genel kuruluna katılan Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu aile fotoğrafında sandalyeye çıkarak poz verdi.

Denizli’de, MÜSİAD genel kuruluna katılan Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, aile fotoğrafında kısa boyu nedeniyle sandalyeye çıkarak poz verdi.

Otçu, o anları Facebook hesabından, “En uzun boylu üye sıfatıyla katıldığım MÜSİAD Denizli Şubesi’nin 22. olağan kongresi hayırlı olsun” notuyla paylaştı.

Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu, cumartesi günü bir otelde düzenlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) olağanüstü genel kuruluna katıldı. MÜSİAD’ın yönetim kurulu üyesi olan Otçu, yapılan seçimde tekrar yeni yönetimde yer aldı.

Genel kurulun tamamlanmasının ardından üyeler, toplu fotoğraf çektirmek için hazırlandı. Kısa boyunu espri konusu yapan Otçu, uzun boylu üyelerin arasında kendisini göstermekte zorlanınca, çareyi sandalyeye çıkmakta buldu.

Otçu o anların fotoğraflarını, Facebook’taki hesabından, “En uzun boylu üye sıfatıyla katıldığım MÜSİAD Denizli Şubesi’nin 22. olağan kongresi hayırlı olsun” notuyla paylaştı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.