Su Ayhan ‘Çin Seddi’nin yerini jokerle bilmişti: Babamın malı gibi kullanırım!

Su Ayhan ‘Çin Seddi’nin yerini jokerle bilmişti: Babamın malı gibi kullanırım!

Su Ayhan, Çin Seddi'ne verdiği yanıtın ardından konuştu: 3 jokerim vardı, babamın malı gibi istediğim gibi kullanırım! Sizi ilgilendirmez.

‘Kim Milyoner Olmak İster’ programında “Çin Seddi nerededir?” sorusunda iki joker hakkını kullanan Su Ayhan kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı Su Ayhan, 2 yılda 6 iş değiştirdiğini belirtti. 4. soruda ‘Çin Seddi nerededir?’ sorusuyla karşılaşan Ayhan, “Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum” diyerek seyirci jokerini kullanmak istedi.

İKİ JOKER KULLANDI

İlk joker hakkını seyirciden yana kullanan yarışmacı, istediği cevabı alamadı. Seyircinin sadece yüzde 51’i Çin cevabını verdi fakat yarışmacı Su Ayhan bu kez de telefon jokerini kullandı. Telefondaki arkadaşından Çin cevabını alan Ayhan, doğru şıkkı işaret ederek yarışmaya devam edebildi. Su Ayhan, sesli soruda doğru cevap olan “Yaşar Güvenir” yerine “Özdemir Erdoğan” şıkkını seçince bin TL alarak yarışmadan elendi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Genç kadın kendisine yöneltilen eleştiriler sonrasında sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve Çin Seddi’nin yerini bilememesiyle ilgili olarak kendisine yöneltilen eleştirilere ilginç bir yanıt verdi. Ayhan, “3 jokerim vardı, babamın malı gibi istediğim gibi kullanırım! Sizi ilgilendirmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.